Michel Keijser

Michel Keijser

Adviseur/Projectleider Werktuigbouw 06-53548593

" Met een passie voor duurzaamheid ben ik..."

Met een passie voor duurzaamheid ben ik sinds 1999 werkzaam in de advieswereld voor de gebouwde omgeving. Gedurende mijn loopbaan heb ik vele projecten met hoge ambities op het gebied van duurzaamheid mogen begeleiden. Meermaals met een BREEAM outstanding label als resultaat. Iets om trots op te zijn, maar er moet meer gebeuren. De hoeveelheid CO2 in de buitenlucht is in mijn werkzame leven gestegen van 360 ppm naar 410 ppm en de snelheid van deze stijging neemt alleen maar toe. Een alarmerende ontwikkeling, aangezien dit de belangrijkste oorzaak is van de opwarming van onze planeet met alle gevolgen van dien. De gebouwde omgeving is voor 38% verantwoordelijk voor de gehele Nederlandse CO2 uitstoot. Hier moeten we dus snel iets aan doen.
Nu kunnen wij als Halmos natuurlijk niet heel Nederland veranderen, maar wij hebben wel de kennis en de mensen in huis om het goede voorbeeld te geven en dat zien wij als onze verantwoordelijkheid.

Bij Halmos werken wij met specialistische en hoogwaardige kennis en zijn wij niet volgend maar koploper en trendzetter. Wij geven de toon aan op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving. Wij maken impact door innovatie en creatieve oplossingen te bedenken voor duurzaamheidsvraagstukken en durven daarbij verder te gaan dan de geldende regelgeving. Wij bieden onze medewerkers ruimte om buiten de gebaande paden te denken. Hiermee bieden wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Het creƫren van randvoorwaarden, het bieden van perspectief en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, het maken van impact door maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het op positieve en enthousiaste wijze benaderen van de noodzakelijke transitie naar een wereld die ook voor onze kinderen en kleinkinderen leefbaar is. Daar haal ik mijn voldoening uit. Gaaf om te doen, doe je mee?