Vacature Engineers W, E en BIM

Vacature Engineers W, E en BIM

Vacature Engineers W-installatie, E-installatie en BIM bij Halmos Adviseurs in Den Haag


Halmos Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Wij streven naar intelligente en optimale combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen.
Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Techniek is daarbij altijd middel, nooit het doel. Want uiteindelijk gaat het om de mens als gebruiker van het gebouw.
Ons bedrijf kent een familiaire werksfeer met korte communicatielijnen. Op de dagelijkse werkvloer wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende functies binnen de organisatie.

Wat gaat u als Engineer W-installatie, E-installatie en BIM bij ons doen?
Als Engineer installaties bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig (onder leiding van een projectleider) ontwerpen en begroten van projecten. In samenwerking met de CAD/BIM-afdeling en het secretariaat dient u projecten volledig te kunnen uitwerken tot besteksniveau.
Tijdens de uitvoeringsfase dient u de uitvoeringsdocumenten te controleren en vanuit het bureau begeleiding te geven aan project.
Het werktuigbouwkundig vakgebied omvat bij Halmos Adviseurs alle klimaattechnische installaties, sanitaire installaties, regelsystemen, brandbeveiliging enz. waarbij duurzaamheid en innovatie grote aandacht heeft.
Het elektrotechnisch vakgebied omvat bij Halmos Adviseurs alle licht- en krachtinstallaties alsmede alle zwakstroominstallaties zoals beveiliging, toegangscontrole, brandbeveiligingsinstallaties, data en telecom. Ook transportinstallaties waaronder liften en gevelbewassing vallen onder de verantwoording van onze elektrotechnische afdeling.
Voor de BIM engineer zoeken wij modelleurs bij voorkeur met kennis van werktuigbouwkundige installaties.

Wat vragen wij van u als Engineer W-installatie, E-installatie en BIM?
• Minimaal een Hbo-opleiding aangevuld met vakgerichte opleidingen en een ruime ervaring in ons vakgebied;
• Beschikking over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
• Ambitieuze instelling met een sterk analytisch vermogen.

Wat bieden wij u als Engineer W-installatie, E-installatie en BIM?

Wij bieden uitdagend werk in een inspirerende en dynamische omgeving en een duurzame betrekking met toekomstperspectief. Hiernaast bieden wij u:

• Een uitstekend salaris van maximaal €4.800 euro (afhankelijk van ervaring);
• 30 vrije dagen;
• Volledige cursus-/opleidingsmogelijkheden;
• Doorgroeimogelijkheden naar Projectleider of Adviseur;
• Goede pensioenvoorziening;
• Bonus/malusregeling;
• Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

De vacature betreft een functie voor 40 uur per week, maar in overleg zijn flexibele werktijden en parttime werken bespreekbaar.

Kortom; ontwikkel uzelf door tot projectleider of adviseur binnen een zeer familiaire organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooi toekomstperspectief. Klinkt dat u goed in de oren? Solliciteer dan direct!
Sollicitatieprocedure
Wilt u meer weten over de functie dan kunt u contact opnemen met Ron van den Plas via telefoonnummer 070 346 8300. Indien u wilt solliciteren op de functie dan stuurt u uw sollicitatiebrief met C.V. naar:

Halmos Adviseurs
t.a.v. de heer R.W. van der Plas
Wassenaarseweg 30
2596 CJ ’s-GRAVENHAGE

U kunt dit doen onder vermelding van “vertrouwelijk” of middels een e-mail naar rpl@halmos.nl.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld