Het meest duurzame gerenoveerde gebouw van Goede Doelen Loterijen officieel geopend door Koningin Máxima

Het meest duurzame gerenoveerde gebouw van Goede Doelen Loterijen officieel geopend door Koningin Máxima

Het meest duurzame gerenoveerde gebouw in Nederland officieel geopend
Het Goede Doelen Loterijen gebouw aan de Zuidas in Amsterdam is op 6 december 2018 officieel geopend door Koningin Máxima.
Bij de opening is ook het nieuwbouwcertificaat BREEAM OUTSTANDING uitgereikt door de DGBC.
Afgelopen 4 jaar heeft Halmos hieraan gewerkt voor het ontwerp van de installaties wat heeft geresulteerd in een energieneutraal gebouw.
Een uniek gebouw waarbij onder andere door toepassing van een hybride ventilatiesysteem, WKO, lage weerstandkanalen en leidingsystemen, door simulaties geoptimaliseerd ontwerp en mooie geïntegreerde PV-panelen op het bladerdak, de energieneutraliteit is behaald.
Ook is veel aandacht besteed aan energiezuinige gebruikersvoorzieningen zoals de computers, centrale servers, energiezuinig keukenontwerp enz.
Het regenwater op het dak wordt in eerste instantie gebufferd in de groenvoorzieningen en uiteindelijk opgevangen in een groot reservoir voor toiletspoeling en bevochtigen van het groen bij droog weer.
De medewerkers zijn terecht trots op dit schitterende gebouw en wij van Halmos zijn trots dat wij hieraan ons steentje hebben bijgedragen.