Halmos sluit zich aan bij gebouwverduurzamer INNAX

Halmos sluit zich aan bij gebouwverduurzamer INNAX

Halmos sluit zich aan bij gebouwverduurzamer INNAX

Graag informeren wij u over een mooie ontwikkeling: Halmos is per 1 juni jl. onderdeel geworden van INNAX.

Ons bedrijf heeft zich sinds de oprichting, meer dan 45 jaar geleden, voortdurend ontwikkeld en is klaar voor een nieuwe fase. De aansluiting bij INNAX, een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met vestigingen in Veenendaal, Heerenveen, Tilburg en Baarn, creëert nieuwe mogelijkheden voor zowel onze mensen als onze opdrachtgevers.

Samen het verschil maken
Dat de energietransitie enorme uitdagingen voor de gebouwde omgeving met zich meebrengt is geen verrassing meer. Samenwerking wordt steeds belangrijker om de beste integrale oplossingen aan te bieden. Halmos en INNAX zijn in dat opzicht een perfecte match om versneld de verduurzamingsopgave aan te gaan. Sinds 1978 staat Halmos voor oplossingsgerichtheid, innovatie en betrokkenheid, daarin zien we veel overeenkomsten met de kernwaarden van INNAX.

Over INNAX
Duurzame gebouwen voor iedereen, dat is kort gezegd de missie van INNAX. Als onafhankelijke partner biedt INNAX oplossingen voor elke stap in het verduurzamingsproces: van dataverzameling en -analyse tot financiering, realisatie en monitoring. INNAX en Halmos zijn Paris Proof Partner van de Dutch Green Building Council en zetten zich in voor een Paris Proof gebouwde omgeving in 2040.

Continuïteit
Het directieteam van Halmos bestaat uit Willem Harteveld, Ron van der Plas, Rob Franke, Ed Rooijakkers, Ronald Hessing, Ubo van der Burg, Ruben Habraken en Michel Keijser. Samen met de directie van INNAX geeft dit een garantie voor een mooie toekomst en continuïteit van Halmos.

De overname heeft geen gevolgen voor onze samenwerking; deze wordt op dezelfde wijze voortgezet.
Mocht u naar aanleiding het bovenstaande vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag.