Vacature Projectleider W

Vacature Projectleider W

Vacature Projectleider W installatie – Halmos Adviseurs – Den Haag

Halmos Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Wij streven naar intelligente en optimale combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen.
Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Techniek is daarbij altijd middel, nooit het doel. Want uiteindelijk gaat het om de mens als gebruiker van het gebouw.
Ons bedrijf kent een familiaire werksfeer met korte communicatielijnen. Op de dagelijkse werkvloer wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende functies binnen de organisatie.

Wat gaat u als Projectleider W installatie bij ons doen?
Als projectleider bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, begeleiden en afronden van projecten waarin u als representatieve van het bureau leiding geeft aan het project en de projectmedewerkers. Daarnaast bewaakt u de totale kwaliteit en zorgt u voor een adequate planning en voortgang. U rapporteert aan de directie over budgetten en alle andere relevante zaken.
Het werktuigbouwkundig vakgebied omvat bij Halmos Adviseurs alle klimaattechnische installaties, sanitaire installaties, regelsystemen, brandbeveiliging enz. waarbij duurzaamheid en innovatie grote aandacht heeft.

Wat vragen wij van u als Projectleider W installatie?
• Minimaal een Hbo-opleiding aangevuld met vakgerichte opleidingen en een ruime ervaring in ons vakgebied;
• Beschikking over goede sociale vaardigheden;
• Een sterke organisator met aantoonbare managementkwaliteiten;
• Ambitieuze instelling met een sterk analytisch vermogen.

Wat bieden wij u als Projectleider W Installatie?
Wij bieden u een functie in een diverse en uitdagende omgeving met mooie toekomstperspectieven. Iedere dag werkt u met een leuk en hecht team aan mooie projecten van A tot Z.

Hiernaast bieden wij u:

• Een uitstekend salaris van maximaal €7.000 euro (afhankelijk van ervaring);
• 30 vrije dagen;
• Volledige cursus-/opleidingsmogelijkheden;
• Doorgroeimogelijkheden naar Adviseur of Directie
• Goede pensioenvoorziening;
• Bonus/malusregeling;
• Leaseauto mobiele telefoon en laptop;
• Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


De vacature betreft een functie voor 40 uur per week, maar in overleg zijn flexibele werktijden en parttime werken bespreekbaar.

Kortom; ontwikkel uzelf door tot adviseur binnen een zeer familiaire organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooi toekomstperspectief. Klinkt dat u goed in de oren? Solliciteer dan direct!
Sollicitatieprocedure
Wilt u meer weten over de functie dan kunt u contact opnemen met Ron van den Plas via telefoonnummer 070 346 8300. Indien u wilt solliciteren op de functie dan stuurt u uw sollicitatiebrief met C.V. naar:

Halmos Adviseurs
t.a.v. de heer R.W. van der Plas
Wassenaarseweg 30
2596 CJ ’s-GRAVENHAGE

U kunt dit doen onder vermelding van “vertrouwelijk” of middels een e-mail naar rpl@halmos.nl.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld