Vacature Projectleider W

Vacature Projectleider W

Projectleider W
Halmos Adviseurs
Halmos is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Halmos streeft naar intelligente en optimale combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen.
Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Techniek is daarbij altijd middel, nooit doel. Want uiteindelijk gaat het om de mens als gebruiker van het gebouw.
Halmos Adviseurs kent een familiaire werksfeer met korte communicatielijnen. Op de dagelijkse werkvloer wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende functies binnen de organisatie.
Functie-inhoud
Als projectleider bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, begeleiden en afronden van projecten waarin u als representatieve van het bureau leiding geeft aan het project en de projectmedewerkers. Daarnaast bewaakt u de totale kwaliteit en zorgt u voor een adequate planning en voortgang. U rapporteert aan de directie over budgetten en alle andere relevante zaken.

Vakgebied
Het werktuigbouwkundig vakgebied omvat bij Halmos Adviseurs alle klimaattechnische installaties, sanitaire installaties, regelsystemen, brandbeveiliging enz. waarbij duurzaamheid en innovatie grote aandacht heeft.

Profiel
Wij zoeken ambitieuze kandidaten met minimaal HBO-opleiding aangevuld met vakgerichte opleidingen en een ruime ervaring in ons vakgebied. Bovendien beschikt u over goede sociale vaardigheden, bent u een sterke organisator en heeft u bewezen managementkwaliteiten en heeft u een analytisch vermogen.

Aanbod
Wij bieden uitdagend werk in een inspirerende en dynamische omgeving en een duurzame betrekking met toekomstperspectief. Naast een goed salaris passend bij deze functie bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket zoals volledige cursus-/opleidingsmogelijkheden, goede pensioenvoorziening, bonus/malusregeling enz. De vacature betreft een functie voor 40 uur per week, maar in overleg zijn flexibele werktijden en parttime werken bespreekbaar.

Sollicitatieprocedure
Belangstellenden nodigen wij uit een sollicitatiebrief met C.V. te sturen aan:
Halmos Adviseurs, t.a.v. de heer R.W. van der Plas, Wassenaarseweg 30, 2596 CJ ’s-Gravenhage, onder vermelding van “vertrouwelijk” of een e-mail naar rpl@halmos.nl.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld