Vacature Engineers W, E en BIM

Vacature Engineers W, E en BIM

Engineers W, E en BIM


Halmos Adviseurs
Halmos is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Halmos streeft naar intelligente en optimale combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen.
Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Techniek is daarbij altijd middel, nooit doel. Want uiteindelijk gaat het om de mens als gebruiker van het gebouw.
Halmos Adviseurs kent een familiaire werksfeer met korte communicatielijnen. Op de dagelijkse werkvloer wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende functies binnen de organisatie.
Functie-inhoud
Als Engineer installaties bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig (onder leiding van een projectleider) ontwerpen en begroten van projecten. In samenwerking met de CAD/BIM-afdeling en het secretariaat dient u projecten volledig te kunnen uitwerken tot besteksniveau.
Tijdens de uitvoeringsfase dient u de uitvoeringsdocumenten te controleren en vanuit het bureau begeleiding te geven aan project.

Vakgebied
Het werktuigbouwkundig vakgebied omvat bij Halmos Adviseurs alle klimaattechnische installaties, sanitaire installaties, regelsystemen, brandbeveiliging enz. waarbij duurzaamheid en innovatie grote aandacht heeft.
Het elektrotechnisch vakgebied omvat bij Halmos Adviseurs alle licht- en krachtinstallaties alsmede alle zwakstroominstallaties zoals beveiliging, toegangscontrole, brandbeveiligingsinstallaties, data en telecom. Ook transportinstallaties waaronder liften en gevelbewassing vallen onder de verantwoording van onze elektrotechnische afdeling.
Voor de BIM engineer zoeken wij modelleurs bij voorkeur met kennis van werktuigbouwkundige installaties.

Profiel en functie
Wij zoeken ambitieuze kandidaten met een HBO-opleidingsniveau bij voorkeur aangevuld met vakgerichte opleidingen en enige ervaring in ons vakgebied. Bovendien beschikt u over goede sociale en communicatieve vaardigheden, kan u organiseren en heeft u een analytisch vermogen.

Aanbod
Wij bieden uitdagend werk in een inspirerende en dynamische omgeving en een duurzame betrekking met toekomstperspectief. Naast een goed salaris passend bij deze functie bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket zoals volledige cursus-/opleidingsmogelijkheden, goede pensioenvoorziening, bonus/malusregeling enz. De vacature betreft een functie voor 40 uur per week, maar in overleg zijn flexibele werktijden en parttime werken bespreekbaar.

Sollicitatieprocedure
Belangstellenden nodigen wij uit een sollicitatiebrief met C.V. te sturen aan:
Halmos Adviseurs, t.a.v. de heer R.W. van der Plas, Wassenaarseweg 30, 2596 CJ ’s-Gravenhage, onder vermelding van “vertrouwelijk” of een e-mail naar rpl@halmos.nl.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld